Pikaopas some-markkinointiin


 

Lisää asiakkaita ja enemmän myyntiä sosiaalisen median avulla

kansi3DPikaopas some-markkinointiin on lyhyt ja ytimekäs E-kirja markkinoinnista sosiaalisessa mediassa. Se sisältää käytännönläheisiä menetelmiä, joiden avulla voit saavuttaa tuloksia jo heti ensi hetkestä lähtien. Opas tarjoaa menestyksekkääseen some-markkinointiin selkeät rakennuspalikat, jotka on helppo ottaa saman tien käyttöön lukuisten tehtävien ja malliesimerkkien avustuksella.

 

 

 

Löydät pikaoppaasta vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Miten saan lisää asiakkaita ja kasvatettua myyntiä sosiaalisen median avulla?
  • Mitkä sosiaalisen median kanavat ovat sopivimpia yritykseni markkinointiin?
  • Miten saan päivityksilleni mahdollisimman paljon ilmaista näkyvyyttä?
  • Miten mittaan menestystä sosiaalisessa mediassa?
  • Miten onnistun julkaisemaan säännöllisesti toimivia päivityksiä?

 

Olen Zaki Azedani, sosiaalisen median asiantuntija, joka on tehnyt some-markkinointia sekä kansainvälisesti tunnetuille yrityksille että paikallisille pienyrittäjille. Tähän oppaaseen olen koonnut parhaat oppini vuosien varrelta.

 

“Pikaopas Some-markkinointiin on kirja, joka jokaisen yrittäjän kannattaa lukea. Kirjassa on tiukkaa, käytännönläheistä asiaa some-markkinoinnista sekä aloittelijalle että pitemmälle ehtineelle. Asiantuntijuus huokuu tekstistä ja harjoituksien sekä vaihe vaiheelta etenevien ohjeiden käytäntöön soveltaminen on tehty todella helpoksi. Suosittelen lämpimästi!”
-PäiviPallo_Asiakaskokemus-Päivi Kimmo-Profile

 

Pikaopas some-markkinointiin johdattaa lukijan kädestä pitäen kohti mitattavaa ja tuloksellista markkinointia sosiaalisessa mediassa. Se sopii kaikille alasta riippumatta, sillä asiakkaiden auttaminen ja sitouttaminen kannattaa tehdä siellä, missä he viettävät jo valmiiksi merkittävän osan ajastaan, eli sosiaalisessa mediassa.

 

Pikaopas some-markkinointiin on PDF-muotoinen E-kirja, jonka voit ladata saman tien tabletille, tietokoneelle ja älypuhelimelle. Kirjaa voi vapaasti kopioida yrityksen sisäiseen käyttöön.

 

Pikaopas some-markkinointiin on nyt saatavilla edulliseen hintaan 19,89 € (sis. ALV). 

 

Osta E-kirja tästä

 

100 % Rahat takaisin takuu

TEXT-1Mikäli toteat ettei kirjani vastannut vaatimuksiasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen zaki@zakisome.fi ja palautan rahasi turhia kyselemättä!

 

 

 

 

”Tiivis ja ajatuksia herättävä opas täynnä ideoita ja inspiroivia esimerkkejä, joita pystyn saman tien hyödyntämään”

-Joonasjoonaspallo

 

“Pikaopas some-markkinointiin on juuri sitä mitä kirjan nimi antaa olettaa: kompakti yleiskatsaus aiheeseen, joka helposti jää vähemmälle huomiolle aloittavien tai pienempien yritysten toiminnassa. Zaki Azedani tuo kirjassaan selkeästi esille mitä arvoa some-markkinointi tuottaa sekä mainioita action pointteja kuinka tämä arvo käytännössä saavutetaan. Sisältö ei ole täysin rajattu some-markkinointiin, vaan kirjoittaja käsittelee asiaa useammasta perspektiivistä, jotka onnistuneesti tukevat kokonaiskuvaa. Kirjan luettuani minulla on paljon uusia ideoita yritykseni toiminnan tehostamiseksi sekä mikä parasta, työkalut millä lähteä näitä ideoita toteuttamaan.”

-Petrik Pallo-Asiakaskokemus - Petrik Sandberg - profile

 

Vihdoin sinulla on mahdollisuus ottaa iso askel kohti toimivaa some-markkinointia ja vieläpä ilman riskejä! 

Pikaopas some-markkinointiin on nyt saatavilla edulliseen hintaan 19,89 € (sis. ALV). 

 

Osta E-kirja tästä