zakisome.fi


voitto veikko ahomäki

veikkaus hokkuspokkus


kuinka nopeasti kirjoitat tietokoneella


kaikki tai ei mitään veikkaus arvonta


kuinka tehdä tekopillu


kuinka kauan auto roikassa

Suursoudun tulokset

Tässä kauan kaipaamanne osanottajalista. Listaa ei takuulla ole pidetty salassa pitempään kuin tarpeellista. Noin 15 minuuttia sitten saimme selvitettyä kolmen veteraaniurheilijan maksuhalukkuuden, joten nyt on vain 15 urheilijaa, joiden maksuissa on epäselvyyksiä.

Sukunimi-info

voitto veikko ahomäkiIssuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s

Osanottajalista - Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat

Tietoja suomalaisten sukunimistä. Yleiset ja harvinaiset sukunimet. Sukunimikartat. Sukunimi-info sisältää tietoja 23 315 Suomessa esiintyvästä sukunimestä. Tiedot on yhdistelty koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista.

SSS - Selaus3

Kirjoita hakukenttään haluamasi hakusana tai -sanat. Jos sanoja on useita, täsmennä hakua sitaatein (esim. "presidentti Sauli Niinistö"). Haku kattaa sekä HS.fi:n uutiset verkossa että Helsingin Sanomissa julkaistun toimituksellisen tekstimateriaalin vuodesta 1990 lähtien.

Karhu 216 by Karhu - Issuu

voitto veikko ahomäkiAhomäki Taavetti Miehikkälä Voitto Poikolainen Ilkka Riikonen Kari Ristanen Paavo Räisänen Pasi Sironen Santeri Takala Veikko Kivelä Hannu Kontiainen

August Ahonen - Historical records and family trees - MyHeritage

Historical records and family trees related to August Ahonen. Records may include photos, original documents, family history, relatives, specific dates, locations and full names.

Porin Urheiluveteraanit r.y.

Jesse Peltomäki ampui yhteensä seitsemän voittoa pistoolilajien ikäkausisarjojen SM-kilpailussa Porissa 25.-27. heinäkuuta. 19-vuotias Peltomäki voitti Y20-sarjan mestaruuden 50 metrin pistoolilla, olympiapistoolilla, vakiopistoolilla ja urheilupistoolilla.

Haku | HS.fi

Ahomäki, L. Veikko Ahomäki, Onni Päivi ö Ahomäki, Voitto Ahosaari, Antti Kustaa Ahosaari, Joel Kustaa Ahosaari, Liisa ? Ahosaari, Maija Kaisa

Tuntematon sotilas – Wikipedia

Tuntematon sotilas on vuonna 1954 ilmestynyt Väinö Linnan kirjoittama sotaromaani, joka kuvaa konekiväärikomppanian kokemuksia jatkosodassa.Esikuvana on Linnan oma sodanaikainen yksikkö, joka kuului eversti Pietari A. Autin komentamaan jalkaväkirykmentti 8:aan (JR 8).

Jesse Peltomäki ampui seitsemän voittoa pistoolilajien

Veikko Javanainen on menehtynyt 20.6.2018 kunnioitettavassa 92 vuoden iässä. Veikko oli seuramme jäsen vuosikymmenten ajan ja mittavan urheilu-uran lisäksi hän toimi hallituksen puheenjohtajana 1986-2001. Heti tämän jälkeen hänelle myönnettiin kunniapuheenjohtajan asema ja Veikko oli vielä läsnä seuran 60-vuotisjuhlissa vuonna 2014.