zakisome.fi


kuinka usein suuseksiä

kuinka paljon pitäisi liikkua päivässä


kuinka nopeasti norflex vaikuttaa


viking lotto veikkaus tulokset


opintolaina kuinka paljon


kuinka nopeasti vesi kiehuu

Kuinka Usein Suuseksiä - Image Results

kuinka usein suuseksiäVaikka suihinotto tuntuisi välillä pakkopullalta, älä anna ilmeesi valahtaa, kun siirryt hänen jalkoväliinsä. Tuskin tykkäisit itsekään hyvää, jos mies näyttäisi kyllästyneeltä antaessaan sinulle suuseksiä. Hän huomaa, jos olet vastahakoinen, ja se vaikuttaa hänenkin fiilikseensä. Ota oikea asenne, niin innostut itsekin.

Kuinka usein annatte puolisolle suuseksiä? | sivu 3

5. Kuinka monen kumppanin kanssa olet harrastanut suuseksiä? 1 6. Kumpi yleensä tekee aloitteen suuseksiin, sinä vai kumppanisi? Kummatkin 7. Saatko vai annatko suuseksiä useammin? 50/50, ehkä 8. Kuinka usein sitä harrastat? En ole laskenut, aikas usein 9. Onko se aina osana muuta rakastelua vai myös pelkkää suuseksiä?

Kuinka usein otatte suihin? - Seksi | Cosmopolitan.fi

Nightwish40 kirjoittaa: Meillä lienee pitkän aikavälin keskiarvo noin 1-2 kertaa viikossa. Vaihtelee paljon kummankin kiireiden vuoksi koska meidän pikapanotkin tahtovat venähtää puoleksi tunniksi kun ei vain malta pikaisesti panna Parhaimmillaan esileikki + pano + jälkihoito kestää pidennetyn työpäivän verran mutta tällaiseen herkkuun on harvoin mahdollisuutta.

Tätä on suomalaisten aito ja ehta arkiseksi – salatut faktat

Kuinka usein muut harrastavat seksiä ja millaista se on? Liki 65 prosenttia kertoo harrastavansa myös suuseksiä. Ihan mutkatonta seksin harrastaminen ei ole

Näin otat suihin – Anna miehelle huikeaa suuseksiä | Anna.fi

Ei sitä tarvi kurkkuun asti ottaa, voi nuoleskella vartta ja lipoa ja imeä pelkkää päätä. Mä myös pidän usein varresta kiinni niin, että omat sormet tulee vastaan ennen ku alkaa yököttää. Suihin ottaminen saa mut tuntemaan itteni seksikkääksi ja kai siinä on joku sellanen pieni vallan tunne kans mikä viehättää.

kuinka usein seksiä? | Keskustelu | Anna

Vierailija: "Meillä tätä ei tehdä niin usein kuin mies haluaisi (nykyisin ei juuri lainkaan). Yhtenä syynä ovat fysiologiset seikat: itsellä hyvin kuiva suu ja miehellä hyvin suuri elin, minkä vuoksi suihinottaminen koskee leukaniveliin ja on myös tuon kuivuuden vuoksi vaikeaa tehdä hyvin.Miehell

Kuinka usein parisuhteessa seksiä ? - Parisuhde - Suomi24

1. kuinka usein harrastatte seksiä kumppaninne kanssa? (viikossa) n.7 kertaa. 2. kuinka usein harrastatte suuseksiä kumppaninne kanssa? (viikossa) n.5 kertaa. 3. mikä on yleisin asentonne? Kaikki oikeastaan. Lähetyssaarnaajan kaikki eri variaatiot ja takaapäin (eri variaatiot myös) yms.. Tykätään keksii joitai omii ihanii juttui. Ainiin!

Keskustelu - Kuinka usein teillä on suus3ksiä? | Seksi | Vauva

mutta sitten aloin ajatella, että hitto, mähän saan suuseksiä huomattavasti harvemmin, joten aloin harventaa suihinottoa, tiedän ,että osaan tehdä sen taitavasti ja mieheni kehuu aina ja on taivaissa :).

SEKSIGALLUPPI! - Asennot - Suomi24 Keskustelut

Vierailija: "Teen täällä juuri sitä mitä ei pitäisi eli mietin omaa sänkyelämää versus muitten sänkyelämä. Kuinka usein teillä muilla on suuseksiä ja kumpi osapuoli on aktiivisempi?".

Kuinka usein harrastat seksiä?

Olen 26-vuotias mies ja haluaisin kysyä n. 20 - 30 vuotiailta (toki vanhemmat voivat myös vastata), että kuinka usein harrastatte kumppaneidenne kanssa seksiä ? Itse en ole ikinä seurustellut, joten en tiedä miten parisuhteessa "toimitaan". Lisäksi kiinnostaisi tietää, että miten siihen tehdään parisuhteessa aloite?