zakisome.fi


kuinka paljon asunnon hinnasta voi tinkiä

veikkaus liput finnkino


haaste peli


katsomo pandat live


hei kuinka voit


kuinka monta poikasta kissa synnyttää

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

kuinka paljon asunnon hinnasta voi tinkiä

"5–10 prosenttia tinkivaraa" – Isojen asuntojen hinnasta pois jopa kymmeniä tuhansia. Hypon mukaan asuntolainoja nostetaan tänä vuonna vähemmän kuin viimeiseen kymmeneen vuoteen.

tinkiminen | Keskustelu | Anna

kuinka paljon asunnon hinnasta voi tinkiä

Vierailija: "Mitä sitä häviää, jos tarjoaa 20% alle? Jos eivät myy niin sitten eivät. Voi tarjota myöhemmin enemmin.". "kuin aiemmin, mutta aina kannattaa tinkiä (paitsi jos haluaa juuri sen asunnon, eikä mitään muuta).

Näin ostat asunnon fiksusti | Timo Kanerva

kuinka paljon asunnon hinnasta voi tinkiä

[QUOTE="vieras";28284358]Muualla voi olla ihan eri hinnat. Meidänkin talo maksoi 75000 euroa ja hyvä tässä on ollut vuosi asustella.[/QUOTE] Tietysti voi olla, mutta luulisin, että edellisen pointti oli se, ettei talo, joka maksaa 130 000 ole vielä koko maata katsellen kallis. Asumismukavuudesta ei nyt ollu puhetta.

Juha Tapio - Kuinka Paljon - YouTube

Asunnon osto ja tinkiminen? (tosin vanhaan taloon) maksaa 104 900 , kuinka paljon hinnasta viitsii tinkiä? jossa omistajalla tulee hätä, niin tinkiä voi

Asunnon osto ja tinkiminen? | Keskustelu | Kaksplus

Pauna muistuttaa, että asunnon myyjän liian iso hintapyyntö on tällä hetkellä suuri virhe. - Jos olet asunnon myyjä, valitse itsellesi kokenut välittäjä, joka pitää jalat maassa hintapyynnön suhteen. (*dinkku=double income no kids=talous, jossa kahdet tulot, mutta ei lapsia) Oletko saanut tingittyä hyvin asunnon hinnasta?

Kuinka paljon pyyntihinnan alle kannattaa tarjota

Tinkiä voi vaikka hinnan nollaan. Verottaja saattaa tosin epäillä vilppiä, jos menee liian halvalla. Toisaalta, jos tarjottava kohde on asiallinen ja valmiiksi edullisesti hinnoiteltu, ei kannattane tinkiä vain "tinkimisen vuoksi". Saattaa nimittäin jäädä ilman kun joku tulee takavasemmalta ja lataa pyynnin pöytään.

Suora vinkki asunnon ostajalle: ”Näin kannattaa tinkiä hinnasta”

kuinka paljon asunnon hinnasta voi tinkiä

- Tinkimisvaraa löytyy lähes kaikista asuntotyypeistä. Hyvin hoidetuista ja teknisesti hyvässä kunnossa olevista rivi‐ ja kerrostalokohteista kannattaa tinkiä rohkeasti 5–10 prosenttia pyyntihinnasta – heikommin hoidetuista ja teknisesti huonossa kunnossa olevista kohteista on tingittävä enemmän.

Kuinka paljon voi tinkiä - Asuntojen hinnat - Suomi24 Keskustelut

This feature is not available right now. Please try again later.

Asuntokauppa & asunnon etsiminen - Asuntolaina.org

Tuntuu kyllä paljolta joku 100 000 jostain kerrostalo kopista, mutta toisaalta työpaikka ja emännän koulu on täällä niin ei oikeen voi muuttaa kauemmaksikaan. Toki radan varressa jos asuisi jossain järvenpäässä tai kauempana niin voisi saada asunnon halvemmall. Tosin sitten menisi työmatkoihin paljon aikaa.

Asuntojen pyynti- ja myyntihinnoissa valtavat erot

Nymanin mukaan asunnoista voi tinkiä keskimäärin viisi prosenttia, mutta erot ovat suuria eri paikkakunnilla. Pääkaupunkiseudulla asuntojen hinnat laskivat edelliseen vuoteen verrattuna 0,6 prosenttia ja muualla maassa 1,3 prosenttia. Huhtikuussa hinnat laskivat koko maassa 0,9 prosenttia maaliskuusta.

Paljon kannattaa tinkiä asuntokaupoissa? %:ssa | Keskustelu

kuinka paljon asunnon hinnasta voi tinkiä

Se riippuu siitä haluatteko sen asunnon tosissaan. Hinta voi olla yläkanttiin, mutta jos myyjän ei ole pakko myydä, hän ei välttämättä edes ota alakanttista tarjousta vastaan. Riskinä on tietysti silloin se, että myöhemminkään ei saa haluamaansa tarjousta ja lopulta te saattee asunnon vieläkin alemmalla tarjouksella.

ikan kembung
женщина-халк смотреть онлайн
宮澤佐江 深澤辰哉
مجمع سعيد الطبي
ramadan 2025 qatar
cfare eshte imazheria
moodle óbuda
pamje nga mali i tomorrit
feneoweb
gjegjeza per fruta