zakisome.fi


kuinka nopeasti voi yrittää uutta raskautta

kuinka paljon on paljon


kuinka nopeasti fitness kuntoon


katsomo lainvalvojat


kuinka usein voi ottaa panadolia


kuinka usein 2 viikkoinen vauva syö

Papaluokka II , leikkaus ja uusi raskaus | Terve.fi

Itselläni sectiosta oli kulunut 7 kk:tta kun tulin uudelleen raskaaksi. Uuuta raskautta uskalsimme yrittää näin pian section jälkeen, sillä kysyimme minut leikanneelta lääkäriltä jo laitoksella, koska voi toista lasta alkaa edes haaveilemaan ja hän tokaisi, että kunhan ei heti kotiuduttua aleta yrittämään niin ei ole ongelmaan :)

Kuinka nopeasti raskaaksi km:n jälkeen? - Page 17

synnytin kehitysvamman takia kuolleen lapsen sektiolla. Tiedättekö, kuinka kauan on odotettava ennen kuin voi yrittää uutta raskautta? Raskaaksi tuleminenkin kun meillä kesti aika kauan, niin en haluaisi kauhean pitkään odottaa.

Lääkärilehti - Kuinka pian raskaaksi keskenmenon jälkeen?

kuinka nopeasti voi yrittää uutta raskautta

Oletko kokenut keskenmenon ensimmäisen raskauden kohdalla? Kuinka kiire sinulla oli yrittää uutta raskautta? Viestiketju alueella 'Mitäs nyt?Aihe vapaa' , aloittaja qwsdfg, 26.03.2011.

Keskustelu - Täytyykö sektion jälkeen tosiaan pitää vuosi

"En tiedä onko oikea paikka kysyä, mutta itsellä keskenmenosta 9pvä ja pongasin jo selvän oviksen.Voiko tulla raskaaksi uudestaan jo nyt vaikka kuukautisia ei tietysti ole vielä tullut keskenmenon jälkeen.Minulla vuoti ihan omillaan ulos ei tarvittu lääkkeellistä tyhjennystä eikä kaavintaa. ainoa

Kuinka pian uudelleen raskaaksi? - Keskenmeno - Suomi24

Oletko kokenut keskenmenon ensimmäisen raskauden kohdalla? Kuinka kiire sinulla oli yrittää uutta raskautta? Viestiketju alueella 'Mitäs nyt?Aihe vapaa' , aloittaja qwsdfg, 26.03.2011.

Uusi raskaus heti keskenmenon jälkeen - Keskenmeno - Suomi24

"Meidän esikoinen syntyi kuolleena raskausviikolla 41+2. Kuinka nopeasti olette tulleet uudelleen raskaaksi? Onko uusi raskaus ollut henkisesti vaikea?Surutyö kuulemma kannattaa ensi tehdä ja sitten vasta ajatella uutta raskautta, tosin surutyön kesto on varmasti yksilöllinen.

Kohdun ulkoisen jälkeen uudestaan raskaaksi | Keskustelu | Anna

kuinka nopeasti voi yrittää uutta raskautta

Miten voin varmistua, ettei kyseessä ollut periytyvä downtaipumus? Meille sanottiin, ettei perinnöllisyysneuvonnasta ole hyötyä kun tiedetään syy. Onko näin? Onko meillä oikeus vaatia lähetettä ja kenen se kuuluisi tehdä? Kyse on pienemmästä sairaalasta. Kuinka nopeasti kaavinnan jälkeen voi yrittää uutta raskautta? Kiitos!

Keskustelu - Kuinka nopeasti keskenmenon jälkeen tulit

kuinka nopeasti voi yrittää uutta raskautta

mulla eka spontaani km juuri äsken(9+6).Nyt pelottaa,loppuuko vuoto ja jäikö jotain sisään, en haluaisi joutua kaavintaan tämäkin koettelemus oli jo ihan tarpeeksi raskas. Minulla on kaksi onnistunutta raskautta takana ja km tuli ihan puun takaa,en ollut osannut pelätä,et näinkin ikävästi voi käydä jne.

Kuinka pian sektion jälkeen voi yrittää raskaaksi | verneri.net

Yleensä kuukautiset palautuvat 8-12 kuukauden kuluttua synnytyksen jälkeen imettävän vauvan taustalla ja täydentävien elintarvikkeiden asteittaisesta käyttöönotosta. Kuukautisten myöhästyminen imetysaikana palautetun syklin aikana ensimmäisten 2-3 kuukauden aikana on normaalisti normaalia ja voi tulevaisuudessa merkitä uutta raskautta.