zakisome.fi


kuinka nainen pokataan

katsomo kauniit ja


kuinka lujaa ihminen voi juosta


kuinka kauan korva voi olla lukossa


kuinka nopeasti koiran kynnen ydin vetäytyy


kuinka saada finnit pois nopeasti

Kysy ja keskustele | Page 376 | Pakkotoisto.com

Ihan pelleilyä. Tottakai, jos on riittävästi ulkonäköä ja hyvä juttelemaan, niin joku satunnainen nainen ulkona lopulta antaa numeron, kun tarpeeksi kauan yrittää. Jos ei ole ulkonäköä tai ei osaa heittää juttua, niin ihan turha edes yrittää. Yöllä baarissa saattaa onnistua, jos hyvin käy.

Yle TV2 nyt: Ohjeita miehille kuinka nainen pokataan

kuinka nainen pokataanKakkoselta tulee nyt ohjelma kuinka nainen pokataan. Katsokaa se niin huomenna voitte olla jo parisuhteessa.

Netti-TV: Kuinka nainen pokataan?: 01.08.2018 06.00 - YLE

Kuinka nainen pokataan? ke 6.09.2017 Yle TV2. Iskuvinkkejä sisältävät kirjat ja kurssit ovat maailmalla miljoonabisnes. Mitä ne pitävät sisällään ja

Lesboilu | Keskustelu | Anna

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Miten nainen isketään baarissa? - Miten nainen isketään

kuinka nainen pokataanYLE Areenassa on katsottavissa brittidokumentti Kuinka nainen pokataan.Siinä seurataan pick up artisteja, tuttavallisemmin pua-skenen miehiä, jotka väittävät pokaavansa naisen kuin naisen – ja myös veloittavat muilta tuhansia taaloja salaisuuksiensa opettamisesta.

Kuinka nainen isketään - Sinkut - Suomi24 Keskustelut

Kuinka nainen pokataan? esitetään kanavalla Yle TV2 14.06.2019 14.06. klo 19:30. Tutustu tähän ja kaikkiin muihin televisio-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme Telkku.com!

Kissa TV - YouTube

kuinka nainen pokataanOnko joku katsonut telkkarista tai Areenasta dokumentin Kuinka nainen pokataan? Pakkiksellakin on joskus keskusteltu näistä PUA-jutuista. Toivottavasti tuo dokumentti antaa vastauksia siihen, onko koko miljoonabisnes huijausta, eli kunhan rohkaisee miehiä lähestymään naisia, niin kannattaako siitä ihan maksaa.

Traileri: Tulossa: Kuinka nainen pokataan | Traileri | TV

Titta på Traileri - Traileri: Tulossa: Kuinka nainen pokataan i Yle Arenan. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio.

Meduusalla on asiaa: Näin pokaat naisen kuin naisen

Kaksi homomiestä istui baarin tiskillä. Toinen tuijotti vieressään istuvaa hemaisevaa blondinaista ja kaveri tuli mustasukkaiseksi,kysyi miksi tuijotat tuota naista noin,ettet olisi vaan bi tai peräti hetero?Johon toinen vastasi""Mietin vaan että jos olisin nainen niin nyt haluaisin olla lesbo""

Kuinka nainen pokataan? - Attract Any Woman Anywhere | Telkku

Mut jos nainen on yksin niin meen juttelee ja kyselee kuulumisia. Jos naisella on kaveri joka juttelee muiden kaa ja nainen jää yksin niin meen heittää läppää. Esim kerran karaoke baarissa yks nainen lauloi biisejä ja mä sit heitin ylä vitosen senkaa ja kehuin sen laulu taitoo. Sit kysyin et saako sen viereen tulla istuu ja juttelee.