zakisome.fi


kuinka monta ihmistä poliisi on ampunut suomessa

kuinka kauan hamsteri nukkuu


kuinka paljon kuukautisverta tulee


kuinka kauan rusinat säilyy


kuinka esittelisit itsesi uudelle työkaverille


kuinka vanha olen ruotsiksi

Kuinka moni saa palkkaa sadan ihmisen Suomessa? Testaa

Poliisi ampui miestä vatsaan Vaasassa – Kyseessä jo toinen kerta, kun poliisi ampuu ihmistä tänä viikonloppuna Poliisi on ampunut tänä viikonloppuna jo kahta ihmistä. Se on Suomessa todella poikkeuksellista.

Kuinka monta - Poliisi - Suomi24 Keskustelut

Monelle ulkomaalaiselle suomalainen tasa-arvo on yllättävä ja hieno asia. Turvallisuus, puhdas ilma ja hiljaisuus taas toisille. Välillä kannattaisikin astua

Poliisi ei tarvitse asetta - Poliisi - Suomi24 Keskustelut

Luvat, hinnat jne.. Ajattele niitä motivaatiomittarina eli kuinka kovasti haluat harrastaa ja mitä olet valmis tekemään. Kuinka monta luvatonta/laitonta ihmisen tappamiseen tarkoitettua asetta on tälläkin hetkellä väärissä käsissä? Kuinka montaa ihmistä poliisi on JOUTUNUT ampumaan ampuma-aseella?

Kaksi kuollut kirveen iskuihin Oulun Tuirassa - Sivu 9

kuinka monta ihmistä poliisi on ampunut suomessa

Suomessa myytiin vuoden alkupuoliskolla 976 623 älypuhelinta, jossa oli laskua viisi prosenttia. Myytyjen älypuhelinten keskihinta kuitenkin pysyi vakaana ja nousi 2 euroa 368 euroon. Näin älypuhelinmyynnin arvo oli 359,3 miljoonaa euroa, 4,4 prosenttia vuotta aiempaa vähemmän.

Pöliisi ampui tahallisesti autoilijan moottoritiellä

Amnestyn mukaan poliisi on rikkonut ovia ja ampunut sisätiloista löytyneet huumerikoksesta epäillyt. Tämän lisäksi poliisin kerrotaan kaapanneen ihmisiä ja vieneen heitä tapettavaksi toisaalle. Poliisi on järjestön mukaan myös muun muassa väärentänyt raportteja ja peukaloinut rikospaikkoja.

Poliisi ampui miestä vatsaan Vaasassa – Kyseessä jo toinen

Perussuomalaiset vaativat sanojen sijaan tekoja Barcelonan kaltaisten terrori-iskujen estämiseksi. – Kuinkahan monta toistuvaa terrori-iskua ja menetettyä ihmishenkeä tarvitaan, ennen kuin lännessä alkaa järki kulkea ja aletaan tekemään jotain muutakin asialle kuin hokemaan ”ei liity mihinkään”, ”olemme järkyttyneitä”, ”ei saa antaa pelolle valtaa”, kansanedustaja

Suomen suurin sisäinen turvallisuusuhka on poliisi

Kuusi ihmistä on kuollut poliisin luotiin 2000-luvulla -Suomessa poliisin luotiin kuoleminen on melko harvinaista. Edellisestä tapauksesta on kuitenkin vain noin kuukausi aikaa. -Tämän vuoden helmikuussa poliisi ampui puukotuksesta epäillyn miehen Tuusulassa.

Poliisi: Suomessa on ihmisillä liian paljon aseita

Mietipä taas mitä kirjottelet. Lue ensin kuinka monta ihmistä poliisi on Suomessa ampunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Sitten pohdit että kuinka vaarallisesti mopolla voi kaahata verrattuna autoon. Ja sen jälkeen funtsit että millä todennäköisyydellä poliisi ampuu mopoilevan pojan tai tytön.

Näin monta älypuhelinta Suomessa myytiin alkuvuonna

kuinka monta ihmistä poliisi on ampunut suomessa

– Toivottavasti, mutta juuri eilen luin lehdestä, että Saksan turvallisuusviranomaiset sanovat Saksassa olevan 10 000 islamistia, joista 1 600 on erittäin vaarallisia ja väkivaltaisia. Mitenköhän monta mahtaa majailla Suomessa? Harri pelkää pahoin, etteivät Supo ja KRP ole selvillä kaikista.