zakisome.fi


kuinka kauan tamponia voi pitää

kuinka monta kysymystä mopon teoriakokeessa


sikin sokin peli


veikkaus rahansiirto öisin


kuinka monta grammaa yksi purkka painaa


kuinka monta munaa 10 hengen kakkuun

Kuinka kauan kestää tehdä youtube-video? - YouTube

kuinka kauan tamponia voi pitääOnko synnytyksestä kuinka kauan? Usein kudokset synnytyksen jälkeen pehmetessään hiukan painuvat alaspäin ja normaalisti ylempänä ollut virtsaputken suu ikäänkuin valahtaa. Näin virtsaputken suu tulee lähemmäs emättimen aukkoa, ja silloin vähän rakenteesta riippuen virsasuihku voi ohjautua emättimen aukon reunaa pitkin.

Keskustelu - Käytättekö te tosiaan tamponia öisin? | Aihe

Tamponia voi ihan hyvin pitää koko yön ja kannattaa laittaa vaikka kaksi jos on runsasta vuotoa. Kun vuoto on vähäisempää, pärjää yhdellä tai tuplatamponilla mainiosti kellon ympäri öin/päivin. Yhtään tulehdusta ei ole tullut ikinä vaikka olen kohta 50v.

kauan tamponia voi pitää? - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan tamponia voi pitääJoskus kesti suurin piirtein yhdeksän päivää ja koko ajan vuoti. Tai sitten ne kesti vain viisi päivää ja oli tosi niukat. Mutta silti sattui ihan sairaasti. En suurin piirtein edes enää tiedä, koska ne alkavat. Kokoajan on fiilis, et alkaakohan ne nyt yhtäkkii vai milloin. Tai sitten mietin, että kuinka kauan tämä oikeen kestää.

Kuinka pitkään hampaassa voi pitää lääkepaikkaa vai pitkääkö

Kysymys teille, joilla parta kasvaa: Onko koskaan ollu sellasta päivää, että olisitte jättäny parran ajamatta? Koskaan? Mulla ei nimittäin koskaa oo menkkojen aikaan ollu sellasta päivää, jolloin olisin aatellu vaan, että "tänään en kyllä jaksa laittaa tamponia, oon vaa kotona".

5 asiaa, joita et tiennyt kuukautisista | Terve.fi

Tamponeja käytetään kehon sisäpuolella, toisin kuin siteitä. Ajatus voi ensin tuntua oudolta, mutta kun tamponi on asetettu, sitä ei enää tunne. Tamponeilla on oikein käytettyinä monia etuja. Voit liikkua vapaasti ja tehdä kaikkea, mitä teet muinakin päivinä.

tamponit!!! - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan tamponia voi pitääTamponia voi ihan hyvin pitää koko yön ja kannattaa laittaa vaikka kaksi jos on runsasta vuotoa. Kun vuoto on vähäisempää, pärjää yhdellä tai tuplatamponilla mainiosti kellon ympäri öin/päivin. Yhtään tulehdusta ei ole tullut ikinä vaikka olen kohta 50v.

Tiedot - YTHS

kuinka kauan tamponia voi pitääMä just luin ekaa kertaa 20 vuoteen tamponopaketin ohjeita ja siinä luki, että tamponi on suosioteltavaa vaihtaa 6 - 8 tunnin välein Ei kai kukaan oikeasti voi pitää tamponia noin kauan? Itse vaihdan jo 7 tunnin työpäivän aikanakin ainakin 2 kertaa, pakkohan se on vaihtraa kun vessassa käy, tai eiköhän kaikki vaihda? :x

Jussi Halla-aho on Twitter: "Kyllä parranajovehkeetkin

Haluaisin alkaa käyttää tampooneja, mutta pelottaa että onko se kovin vaikeeta? Miten helposti ne pystyy laittaa paikoilleen ja kuinka kauan niitä pidetään ennen kuin vaihdetaan? Mistä tietää milloin se pitää vaihtaa? Ja tuleeko niistä mitään tulehduksia?

Ulkomaille ja menkat | Demi

Tätä oli kysytty, tässä vastaus. Videon tekeminen ei aina ole helppoa, sillä siihen liittyy yllättävän pitkä prosessi, johon kuluu aikaa. Nyt siis kerron hieman youtube-videon