zakisome.fi


katsomo putous 2014

kuinka paljon kevari saa kulkea


kuinka kauan kanttarelli säilyy pakastimessa


liian iso keikka katsomo


kuinka saada korpraalin natsat


kuinka monta postimerkkiä yhdysvaltoihin

Putouksen kahdeksas kausi - vedonlyönti hahmoista

katsomo putous 2014

Kiinnostavimmat uutis- ja ajankohtaissisällöt koti- ja ulkomailta. Uusimmat artikkelit, videot sekä säätiedot käytössäsi missä ja milloin vain, kaikilla päätelaitteilla.

PUTOUS 7. KAUSI | MTV3 - YouTube

Ilmiöksi noussut koko perheen viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Mainos MTV.fi – Uutiset, tv-ohjelmat, viihde, lifestyle ja urheilu

MTV Uutiset, aina ajankohtaisimmat aiheet - MTVuutiset.fi

katsomo putous 2014

Putous 2017 on saanut jälleen tutun esittämisajan ja se on lauantaisin primetime aikaan, kello 19:30 alkaen. Tästä 1,5 tuntia on varattu hervottomille sketseille ja ennen kaikkea sketsihahmokilpailulle. Kiitos maikkarin tehokkaan Katsomo-palvelu mainostamisen, lauantain riemupätkää voi kuitenkin katsoa milloin vain ja missä vain

Putous 2014 - Hahmojen tunnelmia 8.2.2014 - YouTube

katsomo putous 2014

Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet. Parasta aikaa mtv-palvelussa!

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

katsomo putous 2014

Putouksen uudet sketsihahmot astelivat 20. tammikuuta koko kansan eteen lauantai-iltojen suosikkiohjelmassa. Ennen uusien hahmojen esittelyä lähetyksessä nähtiin jälleen hervottomia sketsejä, imitaatioita sekä jo perinteiseksi muodostuneet Tulikoe, Näytönpaikka sekä Viikkokatsaus.

Kaikki ohjelmat aakkosjärjestyksessä | Ruutu

Antti Holma vaikutti ensimmäisen jakson perusteella tämän porukan tähdeltä. Samoin kuin Hurviniemi jo ekasta putous-jaksosta lähtien. Muuten oli 1,5h melkoista kuraa. Ei tule tarvetta avata telkkaria ainakaan tämän takia.

2014-11-08: MTV3 - Putous -nynnyforum

Last but not least the these are only usable ways what I have found to watch Katsomo on TV screen are (after this plugin was broke): Samsung SmartTV with official MTV Katsomo application. Using TV on PC's secondary screen. Using Chromecast application on Android phone to stream whole screen to TV and start MTV Katsomo application after that.

Putous - Ohjelmat - MTV.fi

katsomo putous 2014

Putouksen viidennen kauden sketsihahmot esiteltiin kauden ensimmäisessä lähetyksessä.

Putous – Wikipedia

katsomo putous 2014

Kotimaahan palattuani selvittelin asiaa. Kävi ilmi, ettei Katsomo.fi:n suorat lähetykset näy lainkaan ulkomailla, eivät liioin Ylen Areenan lähetykset. Tästä olisi tietysti hyvä mainita palveluissa, mutta ilmeisesti live-katselu on sen verran harvinaista, ettei se ole tullut mieleen

Katsomo does not work · Issue #76 · szymex/xbmc - GitHub

Viikkoa myöhemmin esitettiin kahden edellisen kauden tapaan Putous-UNICEF-hyväntekeväisyysjakso. Viides kausi oli katsotumpi kuin edelliset kaudet, ja jaksot keräsivät jälleen reilusti yli miljoona katsojaa. Mediassa kiinnostusta herätti kilpailun uusi osio Putous-Idiots, jossa näyttelijät parodioivat tunnettuja suomalaisartisteja.

Television katselu Suomessa 2014

Kaikki ohjelmat -listaus näyttää selkeästi Ruudun netti-tv-ohjelmatarjonnan. Erottele ilmaiset ohjelmat maksullisista ja katso mitä ohjelmia voi katsoa myös ulkomailla.

Putous - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

katsomo putous 2014

Samalla katsomo muuttui niin ettei videoiden tallennus enää onnistu vanhoilla ohjeilla. Tässäpä siis uudet uudet ohjeet katsomon videoiden lataamiseen ja suorien lähetysten katsomiseen VLC media playerillä.