zakisome.fi


eevi teittinen sm voitto

kuinka monta prosenttia luku on pienempi


veikkaus eurojackpot tulokset


nakkirakki peli


kuinka paljon rahaa maailmassa on


microlax kuinka monta

Tällä kropalla Uniikin puoliso Eevi tähtää SM-voittoon -kuva

eevi teittinen sm voittoSeiska.fi on viihteen ykköslähde verkossa. Julkkismaailman tuoreimmat erot, kohut ja romanssit - kumminkin luet!

Fitness-kisassa hopealle jäänyt tilittää Eevi Teittisestä

6,682 Followers, 206 Following, 115 Posts - See Instagram photos and videos from Eevi Ihalainen (@eeviihalainen)

Tanssii Tähtien kanssa parit! | Keskustelu | Kaksplus

eevi teittinen sm voittoView the profiles of people named Eevi. Join Facebook to connect with Eevi and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes

NFE Bikini Fitness SM -oma arvioni ja tiukkaa analyysiä

The latest Tweets from Paavo Teittinen (@PaavoTeittinen). Journalist for Helsingin Sanomat. Favourites = bookmarks. Signal: 0406787655. PGP

Eevi Teittinen (@eeviteittinen) • Instagram photos and videos

Sm voitto oli täysin ansaitsematon. Pm kisoissa et ollut edes finaalissa. Nyt sijat 16-38, eli sijoittamaton. Kuntosi oli pieni, löysä, raaka. Olis hyvä, että näkyisi lihas edes jossakin. Olen Danin kanssa samaa mieltä, et ole vielä valmis. 4-5 vuotta vielä, niin tilanne voi olla toinen.

Eevi Teittinen - YouTube

Videon aihe on Minifitness - Kaveritreeni ilman välineitä Music Uniikki/Korkeemmalle Eevi Teittinen uploaded a video 3 years ago

Etusivu | Seiska

eevi teittinen sm voittoTässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -juhlakauden tanssiparit! Viihde Julkaistu 23.01.2017 13:15 Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat paljastetaan Tänä keväänä saadaan jälleen nauttia näyttävistä tanssiesityksistä ja suurista tunteista, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 10. tuotantokausi starttaa MTV3-kanavalla.

Eevi Ihalainen (@eeviihalainen) • Instagram photos and videos

115.8k Followers, 545 Following, 3,868 Posts - See Instagram photos and videos from Eevi Teittinen (@eeviteittinen)

BIG YEAR - Eevi Teittinen

Kilpakumppani Tanja Sundell ei ottanut kakkossijaansa vastaan aivan nikottelematta. - Hopea olisi ollut helpompi niellä, jos se olisi hävitty jollekin, joka olisi todella selkeästi fysiikaltaan ollut parempi. Tunnen, että voitto olisi kuulunut mulle, niin itsekeskeiseltä kuin se saattaakin

Bikini fitness -voittaja Eevi Teittinen vastaa kilpasiskonsa

Ensimmäinen IFBB-vuoteni ja Bikini Fitneksen SM-voitto – ylitin itseni ja omat rajani. Tämän jälkeen pystyn ihan mihin tahansa, eikä mikään tavoite ei ole mahdoton jos löytyy intohimoa ja aitoa iloa tekemiseen! Mieleenpainuva kosinta Ratina-stadionilla tuhatpäisen yleisön (ja koko Suomen) edessä.

Paavo Teittinen (@PaavoTeittinen) | Twitter

eevi teittinen sm voittoEevi Teittinen epäonnistui bikini fitness -kisassa – suututti tuomarit ja putosi ennen finaalia: ”Todella pettynyt ja ymmällään” Eevi Teittinen osallistui viime viikonloppuna Nordic Fitness Expoon, mutta ei selvinnyt finaaliin asti kumpanakaan kisapäivänä.

Eevi Profiles | Facebook

Näitä kuvia kun katsoo, niin kyllä sieltä Tanja Sundell ja Eevi Teittinen erottuvat edukseen. Vielä kuva palkintojenjaosta. Vasemmalta oikealle: Emilia Boström, Emily Green, Tanja Sundell, Eevi Teittinen, Gynai Alekperova ja Sari Viljanen. Tämä sarja on varmasti sellainen, jota on spekuloitu oikein urakalla kisojen jälkeen.